In de media Stefan Colin
Recentie Stefan Colin

Lezing over mijn methode van rouwverwerking in de door CHARON UITVAARTBEGELEIDING georganiseerde bijeenkomst op een historische locatie (25-1-2020). Volgeboekt! De reacties waren hartverwarmend. Met jas aan en sjaal om omdat het pand uit 1585 niet warm te stoken was :-).

Lezing door Stefan Colin
https://www.spikesfotografie.nl/
Lezing door Stefan Colin
Interview met Stefan Colin

Het NEL magazine ligt nu in de winkels en is online (nelmagazine.nl) verkrijgbaar. Een prachtig 147 pagina’s tellend tijdschrift voor ouders van een overleden kind, hun familie, vrienden, collega’s en de professionals.

Daarin ook een 9 pagina’s tellend interview met mij waar ik uitgebreid in ga op mijn methode. 

 

 

 

Het NEL magazine, bekend van onder andere RTL Boulevard en RTL Nieuwsbedient een specifieke groep: voor ouders van een overleden kind, professionals, vrienden en familie.

NEL magazine

 

 

 

Hier een radio interview met RTV Zaanstreek vanuit mijn functie als rouwdeskundige bij Indigo (Parnassia Groep) waarin ik een toelichting geef over de door mij ontwikkelde workshop ‘hulp bij rouw’.

Deze 3 krachtige tips hebben mijn rouwprocessen ontzettend verlicht

* indicates required