Tarieven

Diensten

Krachtige tips die jouw rouwproces verlichten

Wil je krachtige tips die jouw rouwproces verlichten? Ik heb er totaal 18 voor je. Stuk voor stuk kunnen ze je helpen door deze moeilijke periode te komen. De tips heb ik in vlogvorm gemaakt zodat je makkelijk de tips tot je kunt nemen. 

De prijs voor het hele pakket (circa 100 min aan beeldmateriaal) bedraagt € 17.

Neem CONTACT met mij op voor meer informatie. Als je de krachtige tips wilt bestellen, mail dan ook je naw-gegevens. 

Lezing/workshop 'Hulp bij rouw'

Regelmatig zal in Amsterdam een lezing/workshop ‘Hulp bij rouw’ worden georganiseerd waar je inzicht krijgt waarom je lijdt, waarom je je niet compleet meer voelt zonder je overleden dierbare, huisdier of verlies van gezondheid of werk. En vooral heel veel waardevolle tips die jouw rouwproces zullen verlichten. Klik HIER voor meer informatie over de lezing/workshop.

De eerstvolgende lezing/workshop staat gepland voor vrijdag 3 april van 15.00-17.00 uur.

De workshop duurt circa 2 uur. Groepsgrootte maximaal 15 personen.

De kosten voor deelname aan deze lezing/workshop, bedragen van € 47 NU VOOR SLECHTS € 9,97.

Als bonus ontvang je gratis 18 krachtige tips in vlogvorm ter waarde van € 27.

De lezing/workshop kan in overleg ook op een andere locatie of incompany gegeven worden.

Neem CONTACT met mij op om te boeken. 

Steungroep rouw Amsterdam

Regelmatig zal in Amsterdam een ‘steungroep rouw’ worden georganiseerd voor specifieke doelgroepen. Met een speciaal voor de doelgroep ontwikkeld programma, een combinatie van bewustwording, yoga, verbinding en veel aandacht voor het individu zal je in 5 bijeenkomsten van circa 2 uur veel steun ervaren, verdriet verwerken en waardevolle tips ontvangen.

Groepsgrootte maximaal 15 personen. De steungroep wordt door mij en de ervaren yoga docente JESSICA VAN DER SLOT begeleid.

De kosten voor deelname aan de steungroep rouw, bedragen € 397.

Neem CONTACT met mij op voor meer informatie en data.

Zelfhulpprogramma (NIEUW)

De prijs voor het complete programma bedraagt normaal € 247. Het coronavirus raakt veel mensen. De zorgverlening kan niet meer op de persoonlijke wijze. Daarom heb ik besloten om de prijs het zelfhulpprogramma tijdelijk te verlagen naar slechts € 97.

Als bonus ontvang je gratis 18 krachtige tips in vlogvorm die jouw rouwproces extra zullen verlichten ter waarde van € 27.

Voor de opbouw en inhoud van dit programma verwijs ik je naar ZELFHULPPROGRAMMA.

Wil je dit programma bestellen? Stuur me een mail via CONTACT met je naw-gegevens.

Intakegesprek Premium sessie/traject

Voor aanvang van een Premium sessie/traject starten we met een intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken, jouw hulpvraag in kaart brengen en de methode wordt toegelicht. Op basis van je hulpvraag zal ik de benodigde inventarisaties doen om het maatwerk script voor jou te kunnen schrijven. Dit kosteloos en vrijblijvend gesprek duurt circa 1,5 uur. 

Neem CONTACT op voor het maken van een afspraak.

Premium sessie

Uit het intakegesprek kan naar voren komen dat je al geholpen bent met 1 Premium sessie. Bijvoorbeeld door al het opgeslagen verdriet uit je lichaam te halen zodat je weer lichter kunt gaan leven. Of jouw angst verwijderen zodat je weer vrijer kunt gaan leven. Het kan natuurlijk ook iets anders zijn, afhankelijk van jouw hulpvraag. Het blijft immers altijd maatwerk.

De kosten voor een Premium 1 op 1 sessie van circa 1,5 uur, inclusief het schrijven van een maatwerk script, bedragen € 347.

 

Premium traject 'Van overleven naar leven'

Als je besluit om een Premium traject ‘Van overleven naar leven’ te doen, dan plannen we 3 consulten in. Eens in de 2 weken. De totale duur van het traject is dus slechts 4 weken

Van overleven naar leven zodat je in ontspanning en vrijheid kunt gaan leven, zonder pijn, boosheid of verdriet. 

De kosten voor dit Premium 1 op 1 traject bestaande uit 3 sessies (elk circa 1,5 uur), inclusief mijn voorbereidingen en het schrijven van maatwerk scripts, bedragen € 997.

Voor de opbouw en inhoud van deze sessies verwijs ik je naar mijn METHODE.

Wordt het Premium traject of sessie vergoed door de zorgverzekeraar?

Het Premium traject of sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Erkend CAT-therapeut

Ik ben een erkend CAT-therapeut, level 2, geregistreerd onder nummer CL2087-13-05-19. Als erkend CAT-therapeut ben ik aangesloten bij de geschilleninstantie GAT, erkend door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Klik op CAT of GAT voor meer informatie.

Waar vinden de consulten plaats?

Dorpsstraat 147A
1689 GA  Zwaag

Heb je nog vragen? NEEM DAN CONTACT OP.

Betaling

Genoemde prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.

De betaling vindt altijd vooraf plaats. Dat kan contant of via bankoverschrijving. Houd rekening mee dat pinbetaling niet mogelijk is. 

Deze 3 krachtige tips hebben mijn rouwprocessen ontzettend verlicht

* indicates required